Hamarosan érkeznek a Szerelmesek Fesztiválja részletes programjai

2019. június 21. és 23. között várunk minden kedves érdeklődőt a Szerelmesek Fesztiválja programjaira, amelyeket hamarosan megosztunk Önökkel is. Figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat! 

Túl minden határon - egy különleges este SZENTGOTTHÁRDON, a SZERELMESEK FESZTIVÁLJÁN ♥️

Gőzerővel készülünk az idei fesztiválra! 
Aki már biztos, hogy itt lesz velünk, az Vujity Tvrtko!

Túl minden határon - egy különleges este SZENTGOTTHÁRDON, a SZERELMESEK FESZTIVÁLJÁN ♥️
Egy lebilincselően izgalmas este a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz! Egy este, amit soha nem fog elfelejteni!

Három nap a szerelemről

Június utolsó napjaitól július elsejéig tartott a negyedik Szerelmesek Fesztiválja Szentgotthárdon. Sokféle művészeti ágban, minőségi programokat kínáltak a városban élőknek és a távolabbról érkezőknek, gyerekek és felnőttek, szerelmesek és nem szerelmesek egyaránt találhattak kedvükre való programot a városban.

Változnak a péntek esti előadások helyszínei!

Kedves Érdeklődők! 
Az esős időjárásra való tekintettel változnak az esti programok helyszínei: 
Hámori Gabriella estjét a Refektóriumban tekinthetik meg - a belépés ingyenes!
Gubás Gabi és Fenyő Iván Ha lenne más is... c. zenés estjére a Színházban kerül sor - Jegyár: Felnőtt: 1.900,- Ft | Nyugdíjas / diák: 1.400,- Ft
Pély Barna koncertjét a Színház aulájában hallgathatják meg - a belépés ingyenes!

Különleges programokkal várjuk a fesztiválozókat idén is!

Szentgotthárd 2015-ben hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első SZERELMESEK FESZTIVÁLJA elnevezésű nagyszabású, országosan is kuriózumnak számító rendezvénysorozatot. A programok már az első évben is rendkívül sikeresnek bizonyultak, az elmúlt két évben pedig a reméltnél is nagyobb közönséget vonzottak a különböző előadások, koncertek, kiállítások. Idén is nívós programokkal, neves művészekkel várja a város a fesztiváljára látogatókat. A programok nem csak szerelmeseknek szólnak, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a legősibb és legnépszerűbb múzsa, a SZERELEM hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, előadásban, humorban, beszélgetésben. A fesztiválon kicsi és nagy, fiatal és fiatalos, szerelmes és nem szerelmes - mindenki megtalálja a maga szórakozását.

Korábbi híreink